IMG_3201

Mitt navn er Jenny Helene og jeg er 17 år gammel. Jeg har blogget på Femelle siden januar 2013, og har tidligere blogget på blogg.no siden jeg var 12 år gammel. Jeg håper at bloggen min kan være til inspirasjon for deg.

Jeg publiserer mest bilder og lite tekst, da jeg er veldig glad i å fotografere. Jeg går 2.året på medier og kommunikasjon på Akademiet. Etter VGS har jeg lyst til å reise til New York for å studere fashion management og entrepenørskap. På min blogg får dere et innblikk i min personlige stil, hverdagstanker, reiser og tips.

Utenom bloggen min så går tiden min på skole, jobb, trening, venner, familie og kjæresten. For øyeblikket er kjæresten min i USA på utveksling.

My name is Jenny Helene and I am 17 years old, and welcome to my little blog world! I blog about my personal style, everydaythoughts, travells and tips. At the moment I am studying media and communication. After high school I want to move to NYC and study fashion management and entrepeneurship. I hope my blog will inspire you! 

If you have any questions or have a product that you think fits on my blog, I would be very happy if you contacted me.

Contact me on jennyhelene.femelle@gmail.com