Skjermbilde 2014-04-11 kl. 17.24.10

Sjekk ut hele reportasjen og resten av magasinet HER

De siste dagene har Elisabeth, Martine, Charlotte og jeg laget et magasin i et skoleprosjekt. Vi kunne velge selv hva vi ville gjøre, og siden alle hadde hatt så lyst å lage et magasin, så måtte vi gripe sjangsen. Det var utrolig mye arbeid med planlegging, intervju, bilder, finne klær, modeller, lage layout, sette inn alt stoffet, redigering osv. Veldig stress. Men vi klarte det, og med tanke på at vi aldri har gjort dette før, så ble vi veldig fornøyd med restulatet, hehe. Jeg laget en «inn-i-garderoben»-reportasje av en venninne av meg som dere kan se de to siste sidene av øverst.

Utenom dette har jeg hatt to prøver og to framføringer. Alt gikk veldig bra, hurra. Nå har jeg bare en engelskoppgave igjen som jeg må skrive ferdig å levere inn, før jeg kan ta ferie for fullt! Eller. Ikke egentlig. Skal jobbe to dager, men det er bare gøy, så det går bra.