IMG_8626-2

God tirsdag dere! Har vært borte fra bloggen i godt over en uke etter å ha hatt prøveeksamen på skolen. Stress, slit, arbeid og tårer var det forrige uke gikk til, og nå er det endelig ferdig, puuh! Heldigvis er det ikke skikkelig eksamen før i mai/juni. Fikk ikke trent, og inntaket på godteri gikk fra null til hundre på noen få dager, haha. Er det noe jeg er utrolig dårlig på, så er det å lavær å spise masse godteri når jeg har skikkelig mye skolearbeid og stress. Skal liksom trøstespise, eller bare motivere meg selv litt. Fikk payback for det under gårsdagens treningsøkt for å si det sånn. Og godteri er det slutt på for en stund, for jeg har nemlig sagt ja til å bli med på godtestreik med disse to skjønnhetene på bildet over. Det er Martine og Elisabeth, og guess what?! De har også blogg! Ta gjerne en tur innom bloggene deres her: martineroren.blogg.no / silverstone.blogg.no