IMG_9238

Igår var Ane og jeg på Moddi-konsert. Det var balsam for sjelen og musikkhjertet mitt. Fantastisk fint. Konserten var på Teaterfabrikken i Ålesund. Det er et gammelt hus som står rett ved sjøen, med lavt tak og bjelker i taket, gamle, fine møbler, stearinlys, smilende mennesker og røyklukt. Men sånn god røyklukt. Vi var så heldig at vi fikk sitte på tepper rett foran scenen, siden Ane kjente hun som var artistansvarlig for Moddi. Jippiii. Dette var den aller første konserten på Norgesturnèen hans, så anbefaler alle som har muligheten til å gripe sjangsen og gå på en av konsertene hans. Jeg måtte selvfølgelig kjøpe den siste plata hans. Egentlig så hadde jeg veldig lyst til å kjøpe LP-plata, hvis jeg bare hadde en LP-spiller hjemme som var skikkelig bra. En vakker dag skal jeg skaffe meg det. I denne Itunes- og Spotifyverdenen vi lever i, så liker jeg å kjøpe noen plater av og til, av favorittartistene mine, med favorittmusikken min. Det er noe helt annet å sette på en CD, et helt album, på stereoanlegget, enn å høre på noen enkeltsanger fra nettet. Dessuten så nyter jeg musikk bedre da, og legger enda bedre merke til hver enkelt sang og det fine og unike med den, samtidig som jeg får med meg helheten i albumet. Det liker jeg. Nyt søndagen fine mennesker. Hjerte fra meg.

IMG_9234