IMG_9008_2 IMG_9015_2

Hei fine lesere. Tok meg rett og slett ferie fra bloggen i vinterferien. Denne ferien har vært kjempefin, med en god kombinasjon av avslapping, jobb, litt trening og titting på OL. Herlig! I dag er siste dagen i ferien, og for å være helt ærlig gruer jeg meg litt til den første uken igjen på skolen. Har to store oppgaver som skal leveres inn, og den ene har ikke jeg engang begynt på, hehe obs. Typisk meg. Men det ordner seg. Det er bare en uke. Utenom det så har jeg klar treningsplanen for uka og booket to gruppetimer, hurra! *glederseg*

I går kom denne finne almanakken designet av Julia Kostreva. Hun lager mange fine skatter. Jeg elsker notatbøker og almanakker. Elsker å lage lister og skrive ned ting fra hodet mitt. Nå har jeg kontroll over alle avtaler og ting jeg må huske på. Det er så deilig!