IMG_3201

#1. Jeg begynte å blogge fordi jeg ville inspirere andre og lage noe selv. Faktisk, så er et av målene mine med denne bloggen å inspirere andre jenter som ikke har en «modellkropp» til å tørre å gå med de klærne de vil, vise det og være stolt av seg selv med den kroppen de har. Har ikke startet på det enda. Selv er jeg ei jente på knappe 160 cm med både rumpe, legger, hofter og lår. Skal prøve å få startet med litt antrekksbilder etterhvert, må bare manne (jente) meg opp litt først.

#2. Navnet mitt var bare Helene helt til 2008, da byttet jeg navn til Jenny Helene – det samme som min oldemor. Jeg hadde ønsket å bytte navnet mitt helt siden jeg var fire år gammel. Jeg skjønte aldri hvorfor mamma og pappa bare døpte meg Helene, for jeg synes det var finere med Jenny Helene. I dag er det bare familie og venner som har kjent meg siden før 2008 som kaller meg Helene. Resten kaller meg Jenny.

#3.  Jeg er helt avhengig av Spotify. Jeg elsker musikk og kan lett bruke flere timer på å finne nye artister og ny musikk. Elsker det! Og gjerne med en deilig kopp te og katten som maler ved siden av meg, hihi. Hun er så søt.

#4. Jeg elsker interiør, og bruker veldig mye tid på å surfe på interiørdesign på Tumblr, hehe. Gleder meg til å få egen leilighet som jeg kan innrede.

#5. En dag skal jeg sy mine egne klær slik som Jenny Skavlan. Jeg fikk to sybøker + strikkebok og symaskin i julen, så da er det egentlig bare å finne noen filler som jeg kan sy om og starte!

#6. En gang skal jeg bo i New York. Har vært der en gang, og kan ikke si annet at jeg elsker den byen. Menneskene, atmosfæren, bygningene, butikkene, alle de gule taxi’ene, Time Square, ALT. Gleder meg allerede! Drømmer om å bo i en søt liten leilighet med søte ting i. *knis*

#7. Kjæresten min og jeg har vært kjærester i 8 mnd, men kun vært ilag i 1 av de 8 mnd. Han dro til USA på utveksling da vi hadde vært sammen i 1 mnd. Du kan lese mer om det HER.

#8. Notting Hill og The Holiday er favorittfilmene mine, og jeg blir aldri lei av å se de. Kan replikkene baklengs omtrent, haha. Uansett, de er  en av de fineste filmene jeg vet om.

#9. Jeg er helt hekta på Disney-filmer! Jeg har vokst opp med Disney, og har et lite ønske om å klare å samle alle klassikerne i filmhylla mi. For øyeblikket er jeg litt småforelska i den nye filmen «Frozen», hihi.

#10. Siden jeg var liten har jeg drømt om å dra på cruiseskip til Karibbien på bryllupsreise, haha. Men tror jeg kanskje har ombestemt meg og heller vil til Maldivene etter å ha fulgt med på Camilla Pihl sin reise. Ahhh. Jeg også vil…

IMG_3215

#11. Da jeg var liten knuste jeg 90 kromkaker som mamma nettopp hadde brukt flere timer på å bake. Upsi. Har fortsatt dårlig samvittighet.

#12. Favorittbandene mitt er Coldplay og U2. Venter fortsatt på at begge to skal legge ut på turné slik at jeg kan dra på konsert.

#13. Første gang jeg så bilde av kjæresten min, så tenkte jeg «Tenk å være sammen med han der da??!». Synes det fortsatt er rart å tenke på at 8 mnd senere så ble han min, hihi.

#14. Jeg kan ha ca. 3-4 håndkremer og lypsyler i veska mi på engang. Vil ta med meg alle favorittene mine hver gang jeg drar en plass, haha.

#15. Hver gang jeg kjøper et nytt klesplagg føler jeg meg som et nytt menneske, med en helt ny garderobe, kun fordi jeg har kjøpt meg ETT nytt klesplagg. Etter noen dager har verden gått i grus igjen. Neida. Så ille er det ikke. Men da er det tilbake til den samme gamle og kjedelige garderoben igjen.

#16. Jeg elsker notatbøker. Da jeg var i Frankrike i høst kjøpte jeg tre fine notatbøker som jeg har lyst å vise dere en gang. En som jeg skal lage kokebok av, en som jeg limer inn utklipp fra magasiner i til inspirasjon, også en som jeg har gjort til skissebok! Men vanligvis når jeg kjøper notatbøker så vet jeg aldri hva jeg skal bruke dem til.

#17. Jeg elsker å ha system på ting. Elsker å planlegge og lage lister.

#18. Jeg kan verken stå på slalom eller snowboard. Må innrømme det er litt flaut, men jeg takler ikke å holde styr på to ski, to staver og skli fort nedover i en bakke samtidig. Holder meg til langrenn, og synes det er koselig og dramatisk nok som det er.

#19.  Blomster gjør meg kjempeglad! Spesielt elsker jeg rosa roser. Åhhh. Elsk!

#20. Jeg elsker å være sammen med mennesker. En venninnekveld, familieselskap eller bursdager, camping med masse fine folk eller spillkvelder der man sitter til langt på natt og skravler og ler. Men jeg liker også å være litt alene for meg selv og bare se på en serie, lese en bok eller bare surfe på Tumblr og Weheartit, hehe.