IMG_4223_22

Er det noe jeg er totalt avhengig av, så er det magasin. Jeg elsker mote, interiør og treningsmagasin, og klarer meg faktisk ikke en måned uten å ha kjøpt minst ett. Kom over Shape Up på butikken idag, så jeg tillot meg selv å kjøpe det i håp om å få sparket igang treningsmotivasjonen min. Costume kom i posten for noen dager siden. Magasin gjør mandagen litt bedre. I dag fikk jeg endelig fikset nettbanken min, og betalte for første gang en regning (abonnomentet mitt på Costume) helt alene. Følte meg en liten smule mer voksen. Har forresten laget en liste med forskjellige ting jeg vil blogge om, så satser jeg på det blir fler enn bare ett innlegg denne uken. Hehe.

I’m totally addicted to magazines. I simply can’t go one whole month without buying at least one. I gave myself permission to buy Shape Up today, hopefully to get some workout motivation. Costume arrived in my mailbox a few days ago. Magazines makes monday a litte bit better.  By the way, I made a list with some things I want to blog about, so hopefully I’ll blog more than once this week. Hehe.