tumblrlove

God tirsdag fine lesere! Jeg har gått inn i denne uken både motivert og umotivert. Jeg har ikke lyst til å stå opp klokken sju hver morgen, jeg har egentlig ikke lyst å dra på trening etter to ukers pause fordi jeg har reist og vært syk. Jeg har ikke lyst til å gjøre lekser, øve til samfunnsfagprøve, men samtidig, så vil jeg. Jeg har lyst til å få en god karakter på den prøven, jeg har lyst til å være flink til å trene, blogge mye, ta bilder, nyte regnet, legge meg tidlig slik at jeg kan stå opp ferdig uthvilt. Dilemma. Eller et luksusproblem. Samma det vel, jeg aner ikke. Uansett. Tusen takk for all responsen på innlegget fra forrige uke. Jeg fikk faktisk ny leserrekord, noe som var veldig hyggelig! Jeg blir kjempeglad av å se at fler og fler stikker innom bloggen min. Det gir meg bare enda mer motivasjon, inspirasjon og lyst til å blogge enda mer, og enda bedre! Så igjen – tusen takk ♥ I dag har jeg vært på skolen, skrevet oppsummering av to av tre kapittel vi skal ha prøve i på fredag, vært på trening og dusjet. Desverre klarte jeg å sovne etter middag, noe som førte til at jeg fikk en helt merkelig  følelse i hodet. Nesten som hodepine. Men det var jo godt å sove da. Men nei. Det er første gang siden før sommerferien at jeg har sovet på dagen. Resten av kvelden har jeg surfet på tumblr. Er helt hekta. Tumbleren min kan dere gå inn på → her ← Ha en fiiin kveld videre. Vi snakkes om ikke alt for lenge.