Hei dere! Nå er klokken snart halv elleve, og jeg er godt plantet i senga etter en lang dag med reising. Jeg har tatt noen bilder med speilrefleks som jeg viser dere senere. Det har vært noen intense, spennende og innholdsrike dager i Rennes og Paris. Akkurat nå har jeg pakket ut av kofferten og prøvd å planlegge uken litt. Kan ikke tro at høstferien allerede er over. Dagene har rast avgårde. Klarer såvidt å henge med. Tror faktisk ikke en ferie har gått så fort for min del. Føles det ut som, da. Uansett, her har dere en liten smakebit fra turen fra Instagrammen min! Enda flere bilder kommer senere.

instaparis21. Ett stk fornøyd Jenny. 2. Kjøpte mitt første Vogue-magasin på flyplassen! Men det skal sies at det var på over 300 sider, der ca. 20 av de var tekst og resten reklame/bilder, haha. 3. Lunsj i Rennes. 4. Eiffeltårnet!!instaparis1. Selfies tatt på flyet. Fikk ikke sove. Kjedet meg noe enormt. 2. Gikk amok på Galaries Lafayette, som er det mest kjente og populære handlesenteret i Paris. Det er da man tror at man skal gå amok i klesbutikkene – men nei der tok dere feil. Jeg endte opp i bokhandelen hvor jeg hamstret fiiine notatbøker, kort og andre bøker. 3. Facehunter – en bok jeg kjøpte. Boken er laget av såkalt »Facehunter» som reiser verden rundt og plukker opp gatemote. Masse bilder, mange forskjellige klesstiler, mye inspirasjon. Me likes! 4. Arc de Triomphe! Eller Triumfbuen som vi sier på norsk. 

@jennyheleneak