IMG_3263_2Så var det tirsdag. Jeg er så sliten. Hadde en utrolig fin helg i Trondheim sammen med søster og svoger. Skulle reise hjem søndagskveld. Da jeg kom på flyplassen, hadde sendt kofferten min og gått gjennom sikkerhetskontrollen oppdaget jeg at flyet mitt var kansellert. Bah. Måtte bli over en natt til, men det var greit. Kom hjem mandags morgen. Dro på skolen, deretter på personalmøte på jobb, og på debattmøte etter det igjen. I dag har jeg ingen motivasjon til noen ting. Verken rydding, lekser eller trening. Men skal nok klare det. Skal hvertfall rydde og gjøre lekser. Tar treningen imorgen. Det blir bra. Har forresten bestilt den gule kåpen fra Zara! Tror jeg får den imorgen eller på torsdag. Eeeeeek. Håper den passer. Kommer noen andre finfine ting også. Pakker i posten er noe av det beste jeg vet.