wantiescollage1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. 

Kåpe står høyt oppe på ønskelisten min. Er det noe jeg har fått mer og mer dilla på, så er det ytterjakker i alle farger og fasonger. Etter å ha vært så flink å gjort alle leksene mine klarte jeg ikke dy meg for å gå inn på Zara.com og sjekke ut kåpene deres. Det er så mye fint! Personlig synes jeg nr. 2 og 3. er de fineste. 4 er faktisk utrolig fin på, den bare ser ikke såååå fin ut alene. Ser litt kjerring ut, men jeg lover, den er egentlig kjempefin. I helgen drar jeg en tur til bartebyen for å tilbringe helgen sammen med storesøster før hun flytter til Frankrike. Hmm, tror jeg må ta en snar tur inn på Zara om jeg finner noen av skjønnhetene der som jeg kan prøve. Har sinnsykt lyst på den gule. Craaazy. Enkle klær med enkle linjer, i alle slags ville farger og mønster – jeg elsker det. Hvilken likte du best?