IMG_1750IMG_1746IMG_1752IMG_1751

I dag har jeg vært på jobb. Mange tenker at å dra på jobb på en søndag må være utrolig kjedelig og trist – men nei, det har ikke denne jobbsøndagen vært. På solskinnsdager som dette er det ikke så mange som kommer innom kafeen, så da tok jeg med meg kamera og tok noen bilder. Det er utrolig koselig der, med herlig musikk og en avslappet atmosfære. Dagen idag har vi brukt på å bake foccacia, kaker, stekt vafler, servert kaffe, te, sandwicher og kaker til solglade turister, nynnet til koselig kafemusikk og ødelagt et bord (Mari hadde en liten burlesque-oppvisning. Eller – prøvde rettere sagt, haha!). Til lunsj spiste jeg foccacia med Røros-smør og spekeskinke og et glass med iste ved siden av. Nam.  Nå skal jeg lage noen CD-cover som vi fikk i oppgave på skolen, rydde rommet, dusje og muligens lage en pastasalat som jeg kan ha på skolen og jobb imorgen. Hvordan har deres søndag vært?