IMG_3452God torsdag alle sammen! I dag sov jeg helt til klokken var tolv (!!). Jeg som skulle være kjempeflink å legge meg tidlig, la meg halv tolv, fikk ikke sove før klokken var to- halv tre. Men, men. Jeg kommer nok i døgnrytma igjen når skolen begynner på mandag. Kommer til å være overtrøtt på skolen første dagen, og helt ødelagt andre dagen. Noen som kjenner seg igjen? Det er så typisk. Faktisk, så er dette mer eller mindre den aller siste dagen i ferien for meg. Imorgen og på lørdag skal jeg jobbe på bokhandelen, og på søndag skal jeg begynne på opplæring på den nye jobben. Gleder meg kjempemasse. Igår bestilte jeg meg nytt pennalhus fra Moo. Håper det kommer i posten om ikke alt for mange dager. Gleder meg til å vise dere. Det er så supersøtt. Var litt usikker på om jeg skulle kjøpe det, men så oppdaget jeg at det var på halv pris, så da måtte jeg slå til. Ellers så har jeg ikke noen spesielle planer idag. Tror jeg skal vaske sminkekoster og se ferdig en episode jeg har begynt på fra Vampire Diaries. Go team Damon.