bildeDenne uken har vært så fin. Pappa hadde bursdag på mandag, og det ble mye feiring og kake. Astrid har også vært her. Vi har møtt to venninner av henne og vært på kafe.Det er alltid koselig. Hun dro igår. Savner henne allerede. Også har vi hatt besøk av fine folk og spilt Bohnanza. Har noen av dere spilt det før? Det er så gøy. Også spilte vi Trivial Pursuit, og jeg vant. Aldri i livet om jeg trodde jeg skulle vinne det når så og si absolutt alle visste mer enn meg, men neida. Så sant skal sies at jeg fikk noen enkle spørsmål da. Hm. Astrid sa at en gang når familien min skulle spille Trivial Pursuit, så hadde jeg fått et spørsmål som »Hvilken farge er hvitveisen?» Altså blomsten. Og jeg hadde blitt så frustrert. »E  vet ikke». Jeg kan jo ikke huske det, men jeg lo godt da Astrid fortalte det. Min IQ er ikke på topp for å si det sånn. På onsdag fikk jeg ny jobb. Nå skal jeg lære å lage fancy kaffi med skikkelig kaffemaskin, og bake kake og servere. Gleder meg sånn! Det blir gøy. Har vært et par ganger på besøk hos kusina mi på sykehuset. Det betyr mye både for meg og for henne at jeg er der. Det er en god følelse. At hun kjenner det å godt å ha meg der. Bare holde handa. Ah. Men det går bra da heldigvis! Også har jeg fått meg linser. Det var deilig. Hater å gå med briller. De er så i veien for ansiktet, så det var deilig å få erstattet briller med linser. Etter jobb idag prøvde jeg et par Dr. Martens-sko. De var så fine! Tror jeg skal kjøpe meg det til høsten. Passer både til regn, snø, kaldt, varmt, you name it. Kan bruke de hele tiden. Fin fin fin. 10 poeng til dere som leste dette innlegget. Synes det er koselig å skrive litt hva jeg har gjort de siste dagene, se tilbake på alt det fine. Det er fint. Jeg har lært de siste månedene at det å sette pris på de små øyeblikkene er utrolig viktig. Alt blir så mye bedre. Dagene blir så mye bedre. Nå skal jeg prøve å rydde rommet mitt før jeg kanskje skal ha en FaceDate med Stian. Hvilke små gleder har dere hatt denne uken?