collagemeNå er det 15 dager siden jeg blogget sist. Nå er jeg hjemme igjen. På en måte er deilig, på en annen måte er det litt kjedelig også. Har liksom ingenting som skjer. De siste dagene har jeg vært sammen med søskenbarna mine. Det er alltid koselig. Sol, strand, norsk sjø, bading i 13 grader, Giskefestival (som var helt insaine digg), film, henting av høy til hestene. Jeg har til og med lagt oppå alt høyet da vi kjørte det til stallen for å ta det på taket. Det var kult. I dag har jeg bare slappet av. Startet dagen med frokost og Vampire Diaries sesong 4 episode 1 og 2. Deretter dro jeg på sykehuset for å besøke Ingrid som brakk ankelen og leggbenet igår. Au. Nå har jeg spilt Hay Day på iPaden min. Åh det er så gøy. Kunne spilt det hele tiden. Og nå sitter jeg her. I senga med Maccen i fanget og skriver. Tror jeg skal legge meg i badekaret senere ikveld og lese Linnéa Myhres Evig søndag. Har kjøpt noen fine skatter i det siste som jeg gjerne vil vise dere senere. Men ikke idag. Imorgen. Nå vil jeg spille mer Hay Day.

Hvis noen har Bloglovin’ og liker bloggen min så kan dere følge meg ved å trykke på knappen under forresten. Vi blogges.

Follow on Bloglovin