Hei på dere! Nå er den andre dagen på Kreta over! Det er utrolig fint her, og jeg må få sagt at temperaturen er perfekt! Det er mellom 25-32 grader her og deilig vind. Kan ikke klage på det vel!? I dag har vi vært på stranden hele dagen og sløva, og deretter gått ut på kvelden for å spise middag.

IMG_2920_2 IMG_2900_2

Byen vi er i heter Chania, og er utrolig sjarmerende by med gamle bygninger og ruiner fra 1200 år e.K. Grekerne her er kjempehyggelige og gir oss kjempegod service!

IMG_2960_2

 I går var det en god del vind, så istedenfor å dra på stranden dro vi til det andre hotellet som det hotellet vi bor på er ’’koblet’’ sammen med. Det ligger bare 60 meter unna der vi bor, så vi tuslet oss bort dit og la oss med bassenget. Helt fram til klokken var ca. halv sju lå vi der. Jeg som hadde tenkt å lese bok, klarte selvfølgelig ikke det fordi det var musikk med bassenget, og jeg er så sær at jeg MÅ ha det helt stille rundt meg når jeg leser. Klarer ikke få med meg noe som helst når det er andre lyder rundt meg. Heldigvis fikk jeg lest hundre sider av »Jenta på klippen» idag. Da jeg ikke fikk lest igår gikk jeg heller og kjøpte meg en bademadrass som jeg lå på i bassenget og solte meg på. Deilig!

IMG_2835_2IMG_2863_2IMG_2952_2IMG_2799_2

 På kvelden dro vi til gamlebyen i Chania og spiste mousakka, noe som ble totalt kræsj. Jeg lover dere: Mamma lager mousakka som er en million gange trillion ganger bedre enn den du får på restaurantene her. Har funnet ut at mat jeg elsker som jeg får hjemme, er det ikke lurt å kjøpe på restauranter. Blir like skuffa hver eneste gang. Tusle rundt i søte, små butikker der de selger falske merkevarer, suvenirer og annet stæsj gjorde vi også.

Nå skal vi tilbake til hotellet og legge oss! Imorgen kommer storesøster til Kreta også, hurra! Kommer flere oppdateringer etter hvert! Vii snakkes!