Skjermbilde 2013-06-12 kl. 10.45.32crete8Bilder tatt fra Google

Hei dere! Har dere sett det nye designet? Er kjempefornøyd! Forandring fryder. Det er faktisk først nå jeg har fått et eget design. Men tilbake til overskriften; Er så skolelei at jeg nesten ikke kan beskrive det. Kjenner det skal bli deilig med sommerferie snart, men samtidig gruer jeg meg. Kjæresten min skal reise ett år til USA,  noe som kommer til å bli veldig utfordrende, men vi skal klare det! I går bestilte pappa familietur til Kreta, ahhh. Blir fin start på ferien etter at Stian har dratt. Så slipper jeg å være hjemme og deppe, haha.  Syden, varme, sol, strand, restaurant på kveldene, lese bøker og høre på sommermusikk skal bli deilig. I år skal jeg bli skikkelig brun. Det sier jeg hver gang jeg skal til syden. Bruker som regel å bli svart på ryggen og bleik foran. Typisk meg. Jeg har en tendens til å sovne på magen når jeg hører på musikk på stranda, haha.  Hva skal dere i sommer?

This summer I am going to spend ten days in Crete. Can’t wait to relax on the beach and listen to nice music, get some tan and read books!